USKupi ID #3745kURS ZA NADOGRADNJU NOKTIJU SA DODJELOM EU CERTIFIKATA

Oglas postavio/la: Salon | Mjesto: www.studiodiamant.hr | Datum objavljivanja oglasa: 13-07-2013 12:15:05 | 5584 puta prikazano
*Novo*


ISTI DAN RADIMO NADOGRADNJU UMJETNIH NOKTIJU SA UMJETNIM FORMAMA TIPSE, LIJEPLJENJE..GELIRANJE .PRAVILNO NANOSENJE FRENCH LINIJE I CIRKONA ZAVRSNI RADOVI-NA JEDNOME MODELU

DRUGI DAN RADIMO TEHNIKU PRODULJIVANJA PRIRODNIH NOKTIJU IZLIJEVANJEM GELOM I ŠABLONAMA, NANOSENJE FRENCHA I CIRKONA-ZAVRSNE RADOVE NA DRUGOME MODELU

TREĆI DAN RADIMO DOPUNE GELIRANJE, NJEGU NOKTIJU, NANOSENJE FRENCHA I CIRKONA.

NA TEČAJU U TRAJANJU TRI DANA RADI SE NA DVA MODELA (UKOLIKO NEMATE SVOJE MODELE) MI VAM OSIGURAMO MODELE). VI RADITE UZ ASISTENCIJU NAŠE INSTRUKTORICE, KOJA JE CIJELO VRIJEME UZ VAS, I POMAŽE VAM.

  • CIJENA TEČAJA ZA TRI DANA PODUKE + CERTIFIKAT 660,00 KM

ZA TEČAJ U TRAJANJU JEDAN DAN, POTREBAN JE JEDAN MODEL! RADIMO TEHNIKU PO VAŠEMU IZBORU: NADOGRADNJA NOKTIJU TIPSE, FRENCH, CIRKONI, ILI PRODULJIVANJE NOKTIJU GEL- ŠABLONAMA, FRENCH, CIRKONI. PRAKTIČNA NASTAVA TEHNIKE KOJU IZABERETE DA ŽELITE USAVRSITI, OSTALE TEHNIKE TEORETSKA NASTAVA-VI RADITE UZ ASISTENCIJU INSTRUKTORICE, KOJA JE CIJELO VRIJEME UZ VAS.

  • CIJENA TEČAJA ZA JEDAN DAN PODUKE +CERTIFIKAT 380,00 KM

TEČAJEVI SE ODRŽAVAJU INDIVIDUALNO U VRIJEME PO RANIJE DOGOVORENOME TERMINU SA POLAZNICIMA, I PRIMAMO PO DVA POLAZNIKA ISTODOBNO, TE SE NA TAJ NAČIN NAŠI INSTRUKTORI TEČAJA U POTPUNOSTI MOGU POSVETITI VAŠOJ PODUCI I ŠTO BOLJE VAS PODUČITI VAŠEMU BUDUĆEMU POSLU.

ZA TEČAJEVE JE POTREBNO UPLATITI AKONTACIJU U IZNOSU OD 120,00 KM U STUDIJU ILI NA RAČUN SA NAZNAKOM UPLATE.

ORGANIZIRAMO RADIONICE ZA NAIL ART CRTANJE NA NOKTIMA, KOJOM PRILIKOM VAS UČIMO CRTATI NA NOKTIMA TE VAM PREZENTIRAMO NAJNOVIJE PROIZVODE ZA CRTANJE, OSLIKAVANJE NOKTIJU, NAIL ART, TATOO, STAVLJANJE PIERSUNGA NA NOKTE…. RADIONICE CRTANJA ODRŽAVAMO GRUPNO, SVAKE DRUGE SUBOTE U TRAJANJU OD 9-12 SATI. POTREBNO SE RANIJE PREDBILJEŽITI.

  • CIJENA PODUKE ZA NAIL ART CRTANJE IZNOSI 130,00 KM

IZDAJEMO CERTIFIKAT O POLOŽENOME TEČAJU ZA NAIL ART STILISTU

CERTIFIKATI O POLOŽENIM TEČAJEVIMA IZDAJU SE ISTI DAN PO ZAVRŠETKU KURSA!

Bilo da se odlučite za tečaj u trajanju tri ili u trajanju jedan dan, profesionalno Vas poducavamo i usavrsavamo za Vase buduće zvanje. Tečajeve odrzavaju kvalificirane instruktorice sa višegodišnjim iskustvom u podukama.

Nakon završenoga tečaja, i dalje ostajemo u kontaktu sa svim našim tečajcima, koji nam se uvijek mogu obratiti svojim upitima, za preparate i proizvode, kao i sve novitete koji se budu ubuduće nudili na trzistu

Kod nas imate mogucnost kupovine start paketa, kao i ostaloga pribora i materijala za nokte! Pripremili smo profesionalne start pakete uv lampa 36W i set materijala-kompletan asortiman potreban za ugradnju noktiju.

Cijene setova :

-Lampa 36W i materijal 250,00 KM

-Lampa 36W sa koferom za opremu imaterijal 370,00 KM

-Lampa 36W, kofer za opremu i mega set 550,00 KM

-Lampa 36W, kofer za opremu i mega XXL set 1000,00 KM------tečaj uz kupnju seta XXL (1 dan poduke) gratis.

-UV gelovi za nokte, nail art.....

Setove/Start pakete kao i kompletan asortiman iz ponude možete kupovati i bez tečajeva. Uz kupovinu (neovisno o tečajevima) dajemo pismenu uputu za rad-korak po korak.

Ponudu opreme i materijala možete vidjeti na naslovnici.
O prodavaču

Ime: Salon

Telefon: 065-940-156

Lokacija: Distrikt Brčko, www.studiodiamant.hr

Ponudite odmah (1 ponuda)


KM


Ponude
elena4 KM17-01-2015

Kontaktirajte vlasnika oglasa

*

*

*

Koliko je 76 + 5?

Ostavite komentar za ovaj proizvod (Comments)